productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Benzines fűnyíró

GC-PM 51 S HW-T

Cikkszám: 3404390EAN: 4006825628715
 • Egyhengeres, négyütemű motor
 • Kivételesen könnyű fordulás a körbeforduló első keréknek köszönhetően
 • Nyélről rögzíthető első kerék a nagyobb kényelem biztosítása érdekében
 • Lekapcsolható hátsókerék-meghajtás
 • Nyolcfokozatú, hátsó tengelynél beállítható központi magasságállítás
 • Ergonomikus, összecsukható nyél Softgrip borítással
 • 3 különböző magassági fokozatba állítható nyél
 • Igényes kialakítású, porfújt acéllemez ház
 • Telítettségjelzővel ellátott fűgyűjtő kosár
 • Nyélhez rögzíthető berántó
 • Mulcsozás a mulcsozó adapter segítségével
 • Oldalsó kivetőnyílás
 • Nagyméretű kerekek
 • Max. 1800 m² nagyságú füves területekhez
További információk
productimage
Termék leírása

A GC-PM 51 S HW-T önjáró benzines fűnyíró a hobbikertészek legjobb barátja: az erős és rendkívül nagy teljesítményű fűnyíró elengedhetetlen segítség, ha nagyobb füves területeket kell gondoznia, ápolnia. Az erős egyhengeres négyütemű motor nagy forgatónyomatékot biztosít, amellyel még a magasra nőtt, sűrű füves területeket is gyorsan lenyírhatja. A hátsókerék-meghajtás megkönnyíti a fűnyírást a nehezen járható területeken. A hátsókerék-meghajtást bármikor kikapcsolhatja. A nyolcfokozatú, központi magasságállítás segítéségével rendkívül gyorsan beállíthatja a vágási magasságot. A készülék berántóját könnyen elérhető helyen, az ergonomikus kialakítású nyélen találja. A Softgrip borítás és a háromfokozatú magasságállítás sokkal kényelmesebb munkavégzést biztosítanak. A nyelet egy szempillantás alatt összehajthatja, melynek eredményeképpen (ha már nem dolgozik a készülékkel,) rengeteg helyet spórolhat. A fűnyírót nagyméretű hátsó kerekekkel szerelték fel, így még az egyenetlen talajon is egyszerű a fűnyírás. A benzines fűnyíró rendkívül könnyedén irányítható a strapabíró, körbeforduló első keréknek köszönhetően, így a különböző tárgyak és a fák megkerülése sem jelenthet számára akadályt. Ha sík terepen dolgozik a fűnyíróval, akkor könnyedén rögzítheti az első kereket a nyélen található rögzítő segítségével. A strapabíró készülékház igényes kialakítású, porfújt acéllemezből készült. A kb. 70 liter térfogatú, strapabíró fűgyűjtő zsákban egészen biztosan lesz elég hely a levágott fűnek - még akkor is, ha nagyobb területeket kell lenyírnia. A telítettségjelzőre pillantva rögtön láthatja, hogy mikor kell kiürítenie a fűgyűjtő zsákot. Ha mulcsozó adaptert használ, akkor a készülék a levágott füvet felaprítja, majd egyenletesen szétszórja a talajon. A felaprított fű bekerül a talajba, lebomlik, és természetes trágyaként segíti a fű növekedését. Ha hosszabb fűben dolgozik, akkor érdemes az oldalsó fűkivető nyílást használnia. Ezt a készüléket max. 1800 m² nagyságú területek lenyírásához ajánljuk.

Műszaki paraméterek

Motorfour-stroke, air cooled
Hengerűrtartalom196 cm³
Teljesítmény2.8 kW
Üzemi fordulatszám2850 min^-1
Üzemanyagtartály űrtartalma1000 mL
Vágásszélesség51 cm
Gyűjtőzsák űrtartalma70 L
Első kerék átmérője170 mm
Hátsó kerék átmérője290 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.