productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Elektromos gyepszellőztető

GC-ES 1231

Cikkszám: 3420610EAN: 4006825603798
  • Nagy teljesítményű főáramkörű motor
  • Golyóscsapágyas késhenger 8 dupla késsel
  • 3 fokozatú vágási magasság állítás parkoló pozícióval
  • Összecsukható nyél
  • Nagy futófelületű, füvet kímélő kerekek
  • Ütésálló műanyag ház
  • Max. 300 m² nagyságú füves területekhez
További információk
productimage
Termék leírása

A GC-ES 1231 elektromos talajlazító egy nagy teljesítményű és megbízható kerti készülék, amelyet kisebb és közepes méretű területek talajának fellazítására terveztek. Kiváló segítség a gyep ápolásában! A golyóscsapágyas késhengeren lévő 8 darab kiváló minőségű dupla kés eltávolítja a gyomnövényeket és a mohát, valamint azok gyökereit is. A nagy forgatónyomatéknak köszönhetően az 1200 W teljesítményű, főáramkörű elektromos Einhell motor folyamatos munkamenetet, és megfelelő végeredményt szavatol.

 

A három magassági fokozatba állítható keréknek köszönhetően a talajlazító könnyedén a felhasználó igényeihez szabható, legyen szó a talaj, vagy a gazzal benőtt területek megmunkálásáról. A parkoló pozíció gondoskodik a vágószerszám, és - természetesen - a talaj védelméről is. A nagy futófelületű kerekek könnyebb munkavégzést garantálnak még a nehezen járható területeken is - nem beszélve arról, hogy a nagy felületnek köszönhetően a füvet is óvják. Az erős készülékház kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült. Az összecsukható nyélnek köszönhetően a talajlazítót helytakarékosan tárolhatja. A talajlazítót kb. 300 m² nagyságú füves területek megmunkálásához ajánljuk.

 

Műszaki paraméterek

Elektromos hálózat230 V | 50 Hz
Teljesítmény1200 W
Munkaszélesség310 mm
Munkamagasság3 settings | 9 mm
Kések száma8 Pieces
Első kerék átmérője170 mm
Hátsó kerék átmérője60 mm
Kapcsolódó letöltések
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.