Látta már az Einhell tv-reklámját?

Ismerje meg Ön is az E-Team új küldetését

Amikor nem csak a teljesítmény, hanem a hatékonyság, a kitartás és a rugalmasság is számít. Ha olyan emberekre van szüksége, akik minőségi munkát végeznek, csak a hivatásuknak élnek, és mindig tökéletes végeredményt garantálnak, akkor nem kell tovább keresnie: ismerje meg az Einhell E-Teamjét! Power X-Change akkus szerszámokkal és kerti gépekkel felszerelkezve néznek szembe a kihívásokkal, és bármilyen küldetést teljesítenek: ők a Power X-Change technológia specialistái. Megbízójuk nem más, mint az FC Bayern ügyvezetője, Oliver Kahn!

Kit fog hívni, ha segítségre van szüksége? Hát persze, hogy az E-Teamet!

Az E-Team

A csapat, amely nem ismer lehetetlent

Az E-Team kedvencei

Akkumulátortechnológia, minden küldetéshez

Akkumulátoros fúrókalapács

HEROCCO 36/28

Két nagy teljesítményű készülék egyetlen szerszámgépbe rejtve! Ha egy küldetés teljesítéséhez nehéztüzérségre van szükség, akkor Mike egészen biztosan a Herocco 36/28 készüléket választja. Az akkumulátoros fúrókalapács egyesíti a nagy fúrási teljesítményt és az akkumulátorok nyújtotta, határtalan szabadságot. A szénkefe nélküli motor, a 3,2 joule ütőerő és a 2 db 18 V (36 V) Power X-Change akkumulátor lehetővé teszik, hogy még a legnehezebben megmunkálható anyagokkal is könnyedén dolgozhasson. Ugyanúgy, mint Mike esetében, a zord külső itt is érző, lágy belsőt takar: a fúrókalapácsot univerzális félautomata SDS-Plus tokmánnyal szerelték fel, a fordulatszám-szabályozó elektronika segítségével pedig mindig a megmunkálandó felület sajátosságaihoz igazíthatja a fordulatszámot.

Akkumulátoros lombfúvó

GE-LB 36/210 Li E - Solo

Tulajdonképpen logikus, hogy Őrült B barátunk kedvenc akkus szerszámán van egy turbófokozat-kapcsoló. Az így elérhető max. 816m³/h fúvásteljesítmény, a szénkefe nélküli motor és a masszív konstrukció lehetővé teszik, hogy B még a legőrültebb ötleteit is megvalósítsa a GE-LB 36/210 Li E - Solo készülékkel. A lombfúvóval gyorsan és könnyedén eltávolíthatja a leveleket, az apró gallyakat és a szennyeződéseket - akár még a legeldugottabb szegletekből is. A Power X-Change termékcsalád ezen tagja ugyanakkor könnyű, a puha markolattal ellátott, kiegyensúlyozott fogantyúnak köszönhetően pedig rendkívül könnyen kezelhető.

Akkumulátoros ütvefúró-csavarozó

TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2.0Ah)

Erős, hatékony és gyors - csakúgy, mint Skye, aki annyira szereti akkus ütvefúró-csavarozóját, hogy még a szabadnapján sem tud megválni tőle. A sokoldalú TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) készülékkel fúrhat, csavarozhat és ütvefúrhat, így nélkülözhetetlen segítőtársa lesz, bármilyen küldetésre kell is indulnia. Az 50 Nm forgatónyomaték és a szénkefe nélküli motor még folyamatos használat esetén is felveszik a harcot az olyan kemény anyagokkal, mint a könnyűbeton, a kő vagy a tégla. A Softgrip borítású markolat és az ergonomikus kialakítás rendkívül kényelmes munkavégzést biztosít.

FREELEXO robotfűnyírók

A tökéletes gyepért

Nem csak a futballpálya gyepén írja át a játékszabályokat: az LCD-kijelzőnek és a mobilalkalmazásról irányítható megoldásnak köszönhetően a robotfűnyíró könnyen és kényelmesen kezelhető; így több ideje marad más küldetésekre.  

Akkumulátoros fűszegélynyíró

GE-CT 18/30 Li - Solo

Az Einhell GE-CT 18/30 Li - Solo akkumulátoros fűszegélynyírót használva a gyep mindig tökéletes lesz. Mindegy, hogy élek, sarkok vagy szélek mentén dolgozik: senki és semmi nem állhat legújabb akkus kerti segítőtársa útjába.

Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló

GE-CG 18/100 Li-Solo

A nagy teljesítményű és rendkívül könnyen kezelhető Einhell GE-CG 18/100 Li-Solo akkumulátoros fű- és bokornyíró ollót használva többé semmi nem állhat a bokrok és fák nyírásának, formázásának és ritkításának útjába.

Akkumulátoros fűnyíró

GE-CM 36/36 Li (2x4,0Ah)

Az Einhell GE-CM 36/36 Li (2x4,0Ah) akkumulátoros fűnyíró szénkefe nélküli motorja és két nagy teljesítményű Power X-Change akkumulátora mindig elegendő teljesítményt biztosít a legkülönfélébb fűnyírási projektek elvégzéséhez.

Ismerje meg az E-Teamet és legyen részese valamennyi küldetésüknek! Kíváncsivá tettük?

További felszerelések

a küldetéséhez

AXXIO 18/125 Q sarokcsiszoló

Szénkefe nélküli motor a nagyobb teljesítmény és tartós használat biztosítása érdekében

Mindegy, hogy a műhelyben, otthon vagy a garázsban van rá szükség: az Einhell Axxio 18/125 Q akkumulátoros sarokcsiszoló nélkül az E-Team sehová nem indul el! Az akkumulátorról működő szénkefe nélküli motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít, bármilyen küldetésről legyen is szó. A kényelmes használatról a karcsú kialakítás, a Softgrip borítás, valamint az ergonomikus pótfogantyú gondoskodnak, míg a biztonságot a lágyindítás és az újraindulás elleni védelem garantálják.

GE-LC 36/35 Li láncfűrész

A csúcsteljesítmény találkozása a maximális rugalmassággal és kezelhetőséggel

Akadályok? A GE-LC 36/35 Li láncfűrésszel elfelejtheti őket! A kiváló minőségű vágókard, a két nagy teljesítményű 18 V Power X-Change akkumulátor és a szénkefe nélküli motor ebben a láncfűrészben egyesíti a csúcsteljesítményt a maximális rugalmassággal és kezelhetőséggel. A 350 mm hosszúságú vágókardnak és a 15 m/s vágási sebességnek köszönhetően még a vastagabb fatörzsek elfűrészelése sem jelenthet neki akadályt. A felhasználó biztonságáról a visszacsapódás-védelem, a láncfék és a láncfogó csapszegek gondoskodnak.

 

E-Case S-F rendszerkoffer

Tisztább szállítás a következő küldetés során

Az egymáshoz rögzíthető Einhell E-Case S-F koffer nélkülözhetetlen kelléke az E-Team felszerelésének. Egyszerű rögzítés, biztonságos és tiszta tárolás. Mi más kell még?! A 420,9 mm x 280,3 mm x 95,4 mm-es belső méret és a maximum 25 kilogrammnyi terhelési kapacitás sokoldalú felhasználási lehetőséget és maximális rugalmasságot biztosít. A benne tárolt készüléket két habbetét védi a karcolásoktól, a praktikus zárrendszer pedig lehetővé teszi, hogy a koffereket egymáshoz rögzítse - így már tényleg semmi nem állhat a következő küldetés útjába!

TE-CL 18/2500 LiAC akkumulátoros lámpa

A nélkülözhetetlen társ éjszakai küldetésekhez

2500 lumen fényáramával az Einhell TE-CL 18/2500 LiAC - Solo akkumulátoros lámpája fényt visz a sötét éjszakába - így nem kérdés, hogy nélkülözhetetlen segítőtársa lesz az E-Team csapatának! Az akkumulátoros lámpa nem csak rosszul megvilágított helyeken (például pincékben, építkezéseken, padlásokon vagy a műhely sötét zugaiban) praktikus segítség: akkor sem kell lemondania a megfelelő megvilágításról, ha nincs áram, vagy nem elektromos hálózatról szeretné üzemeltetni a fényforrást.

 

Az E-Team akkumulátorrendszere! Power X-Change

Még nagyobb teljesítményre van szüksége?

Ismerje meg akkumulátorrendszerünket és tekintse meg kerti- és szerszámgépeinket! Kizárólag az Einhell-től.