Az Einhell a TV-ben

Szeretnénk nagyot álmodni

Célunk, hogy a Power X-Change akkumulátorrendszer révén minden kertes házban megtapasztalhassák a vezeték nélküli, határtalan szabadságot. Mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbben értesüljenek páratlan megoldásainkról, ezért világszerte rendszeresen sugározunk olyan TV-reklámokat, amelyek a Power X-Change akkumulátorrendszer előnyeit mutatják be.

Nagyban játszunk

TV-kampányok valódi csillagokkal

TV-reklámjaink a nagyszabású magyarországi TV-kampány mellett Ausztriában, Németországban, Svájcban, Spanyolországban, Olaszországban és számos más országban is láthatóak. Büszkék vagyunk rá, hogy országok száma évről évre folyamatosan növekszik! A forgatásokon profi színészekkel és ismert személyiségekkel dolgozunk együtt: reklámjainkban feltűnik az E-Team tagjai mellett Toto Wolff, a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team csapatfőnöke és ügyvezető igazgatója.

Az Einhell küldetése a TV-ben Ismerje meg az E-Team tagjait!

Az E-Team

A csapat, amely nem ismer lehetetlent

Ők az Elite-Team a mi TV-spotjainkban! Lehetetlen? Nem az! Ez a csapat egyesíti az erőt, a kitartást, a kreativitást és a hatékonyságot. Minőséget szállítanak, és mindig megtalálják a megfelelő megoldást a megfelelő időben. Mert szeretik, amit csinálnak. A Power X-Change akkumulátoros szerszámokkal és kertészeti eszközökkel felszerelkezve minden kihívásnak megfelelnek, minden küldetést lehetővé tesznek, ők a megtestesült akkumulátoros kompetencia.

Kit fog hívni? Az E-Teamet!

Frank

A főnök

Ő felel a küldetések sikeréért. Mindig van egy terve, és mindig három lépéssel előre jár. Ismeri a küldetés valamennyi részletét, mindenkinél jobban ismeri a csapatát, ismeri a Power X-Change rendszert, és bármit megvalósít - sokszor még a lehetetlent is! Ő az E-Team higgadt géniusza. Stressz? Ugyan! Az ő szótárából hiányzik ez a szó! Azt azonban nagyon is jól tudja, mire képes a csapata!

Skye

A megfontolt

Mindig csak előre, közhelyek és sallangok nélkül. Sky különös érzékkel látja meg a dolgok lényegét. Precíz és vérbeli profi, aki minden idegszálával a küldetésre összpontosít. Kihívások? Ugyan! Legfeljebb a szemöldökét ráncolja egy kicsit. Mindössze egyetlen gyengepontja van: ha teljesítményről van szó, néha túllő a célon.

Crazy DIY

Az őrült ezermester

Miért lenne normális, ha egyszer őrült is lehet?! Ha valaki szobrot farag majd a buzgóságról, akkor egészen biztos, hogy azt B arcáról fogja mintázni. Imádja a munkáját: minél szokatlanabb és bonyolultabb valami, annál jobban felcsigázza. Ha van olyan feladat, amibe másnak beletörik a bicskája, ő csak legyint, és annyit mond: „hm, izgalmas”. Addig babrál, amíg meg nem találja a megoldást, ami gyakran éppoly zseniális, mint amilyen kreatív.

Mike

A kemény srác

Probléma adódott? Mike pillanatok alatt elgördíti az akadályokat az útból. Ráadásul széles vigyorral és folyamatosan dudorászva. Mindegy, milyen hosszú egy küldetés. Akkor van igazán elemében, ha dolgozhat. Ki gondolta volna, hogy éppen ő az, aki a csapatban a legjobban ért a növényekhez?!

Az E-Team legújabb küldetése

Maximális teljesítmény a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team garázsában

Az innovatív akkumulátortechnológiával és a legmodernebb eszközökkel felszerelt E-Team a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team szerelőcsapatának nyújt segítséget. Feladatuk egyértelmű: maximális teljesítmény biztosítása a Mercedes versenygarázsában.

Az E-Team akkumulátorrendszere! Power X-Change