Szénkefe nélküli motortechnika

Modern akkumulátoros csavarozók és fúrók - szénkefék nélkül!

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, innovatív megoldások

Minimális súrlódás - maximális teljesítmény!

Nem igényel karbantartást, kimagasló teljesítményű és energiatakarékos: mivel a hagyományos elektromotorokban lévő szénkefék csökkentik a teljesítményt és a motor élettartamát is, ezért készülékeinket a legmodernebb, szénkefe nélküli motorokkal szállítjuk. Nem kell aggódnia a súrlódásból veszteség, vagy a motor túlhevülése miatti kényszerpihenők miatt - ez már mind a múlté!

Erőteljesebb! Nem kell többé tartania a fúrástól: a szénkefe nélküli kivitelnek köszönhetően mindig maximális teljesítmény és forgatónyomaték áll majd rendelkezésre!

Ez az igazi hatékonyság!

A csúcsmodern technológia lehetővé teszi, hogy a motorokat szénkefék nélkül szereljük össze. Míg a hagyományos elektromotoroknál a szénkefék a forgórésszel érintkezve váltanak polaritást, a szénkefe nélküli verzióban a polaritás felcserélése elektronikusan történik. Így tulajdonképpen létrejön egy forgó mágneses mező, amelyben a rotor érintkezés és kopás nélkül, maximális hatékonysággal foroghat.

Halmozzon furatot furatra! Ha egy készülék hatékonyan működik, akkor az kedvező hatással van az akkumulátor teljesítményére is Éppen ezért számos Power X-Change készülékbe és kerti gépbe rendkívül nagy hatásfokú, szénkefe nélküli motorokat szerelünk. A kis súlynak és a kompakt kialakításnak köszönhetően még inkább felhasználóbaráttá vált a termék: egyszerűbb és kényelmesebb használat. 

Hosszú élettartam! A szikrák nem repülhetnek szét - mégis izzik a levegő Szénkefe nélküli motorjaink erőteljesek, hosszú élettartamúak és nem igényelnek karbantartást.

Minden előny egy helyen összegyűjtve - ezért hasznosak a szénkefe nélküli motorok:

Erőteljes megoldások

Maximális teljesítmény - kompromisszumok nélkül

Nagyobb teljesítmény a kisebb súrlódás révén: szénkefe nélküli motorjaink magasabb fordulatszámot és nagyobb forgatónyomatékot biztosítanak, mint a hagyományos elektromotorok.

Hosszabb élettartam

Minimális súrlódás - minimális állásidő

Ideális megoldás nagyobb projektekhez is: mivel a szénkefe nélküli motorokkal gyártott szerszámok kevesebb hőt termelnek, ezért huzamosabb ideig üzemeltethetők anélkül, hogy túlhevülnének. 

Nincs szükség karbantartásra

Nincs kopás - megbízhatóbb megoldások

A szénkefe nélküli motorokban a nem kopnak el a szénkefék. A szénkefe nélküli motorok élettartama - összehasonlítva a hagyományos, szénkefés motorokkal - jóval hosszabb.

Kompakt kialakítás

Kis motor - nagy teljesítmény

Mivel a szénkefe nélküli motorok kompaktabb megoldást jelentenek, ezért kisebb méretűek és könnyebbek - ez különösen érvényes a rendkívül könnyű és ergonomikus szerszámokra.

Hatékony

Nagy hatásfok - maximális üzemidő

Nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő: mivel a szénkefe nélküli motoroknál nem lép fel súrlódás, ezért a Power X-Change rendszer akkumulátorai rendkívül jó hatásfokkal tudnak dolgozni.