Erősebb. Hatékonyabb. Tartósabb.

Az Einhell PurePOWER Brushless-technológiáját használva.

Karbantartásmentes, nagy teljesítményt biztosító és hatékony megoldások: az Einhell PurePOWER Brushless motorok számos előnyt kínálnak a hagyományos szénkefés motorokkal szemben. Szerszámgépeinket éppen ezért szereltük fel a legújabb, szénkefe nélküli PurePOWER Brushless motorokkal, amelyek nem csak maximális erőátvitelt és teljesítményt biztosítanak, hanem a legmagasabb elvásároknak is megfelelnek, bármilyen projektről vagy felhasználási területről legyen is szó. Nem kell többé a súrlódásból fakadó veszteség, vagy a motor túlhevülése következtében felmerülő kényszerpihenők miatt aggódnia: PurePOWER Brushless motorral felszerelt készülékeink hosszabb akku-élettartamot és üzemidőt szavatolnak.

 

PurePOWER BRUSHLESS

Kizárólag az Einhelltől.

+25%
nagyobb teljesítmény
+50%
hosszabb üzemidő
+100%
hosszabb élettartam

TERMÉKJELLEMZŐK

Innovatív megoldások, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Minimális kopás – maximális üzemidő! 

A hagyományos szénkefés motorokban a szénkefék súrlódása hőt termel, a motor üzemeltetéséért felelős akkumulátor pedig ezáltal energiát veszít. Az így elpazarolt energiát az akkumulátor és a készülék már nem tudja hasznosítani, és ez az akkumulátor élettartamának csökkenéséhez vezet. 

A csúcsmodern technológia vívmányainak köszönhetően az Einhell PurePOWER Brushless elektromotorokat szénkefe nélkül gyártják. A szénkefe nélküli motorok esetében nincs olyan súrlódás, amely további energiát emésztene fel. A PurePOWER Brushless motor így hatékonyan és hosszabb ideig tudja hasznosítani az akkumulátor által termelt energiát. Miben rejlik a technológia legnagyobb előnye? Hatékonyabb megoldást és hosszabb akkumulátor-élettartamot garantál, csökkenti a töltési ciklusok számát, és lehetővé teszi, hogy számos nagyobb projektet megszakítás nélkül vigyen végig. Ezzel időt és értékes energiát takarít meg, és az erőforrásokkal is spórol.

Maximális hatékonyság a mikroprocesszor-vezérlésnek köszönhetően.

A PurePOWER Brushless optimális energiafelhasználását a motorvezérlő panelén lévő mikroprocesszor számítja ki. Ez az optimalizált megoldás maximális hatékonyságot, és ezáltal a hagyományos szénkefés motorokhoz képest jelentősen nagyobb teljesítményt biztosít. A teljesítmény és az erő szó szerint kézzel fogható, hiszen például azonos méretű akkumulátoros csavarhúzóknál nagyobb nyomatékot biztosít.  

Ez a technológia rendkívül kompakt egységek kifejlesztését teszi lehetővé, hiszen azonos teljesítmény mellett a motorok méretét jelentősen csökkenthetik. 

A PurePOWER Brushless motor egyik legnagyobb előnye tehát az alacsony súly és a kompakt kialakítás. A PurePOWER Brushless akkumulátoros csavarozók így lényegesen könnyebbek és kompaktabb megoldást kínálnak, mint szénkefés motorral felszerelt társaik. A szerszámok kezelése így nem csak sokkal egyszerűbb, de kényelmesebb is.

Maximalizált élettartam. Garantálva.

A hagyományos szénkefés motorok a kefék súrlódása miatt elhasználódnak. Mivel a PurePOWER Brushless motorokat szénkefék nélkül tervezték, ezért nem kell a túlmelegedés miatti kopás vagy leállás miatt aggódnia. 

A PurePOWER Brushless motorok így szinte az idők végezetéig használhatók.  

Hiszünk termékeink minőségében, ezért 10 év garanciát vállalunk PurePOWER Brushless motorjainkra. 

ELŐNYÖK

Nagy teljesítmény

Maximális teljesítmény – kompromisszumok nélkül.

Jobb teljesítmény a mikroprocesszor által vezérelt energiagazdálkodás révén: PurePOWER Brushless motorjaink a hagyományos elektromos motorokhoz képest nagyobb sebességet és nyomatékot biztosítanak.

Hatékonyság

Minimális súrlódás – minimális állásidő.

Ideális megoldás nagyobb projektekhez is: mivel a szénkefe nélküli motorokkal gyártott szerszámok kevesebb hőt termelnek, ezért huzamosabb ideig üzemeltethetők anélkül, hogy túlhevülnének.

Karbantartást nem igénylő megoldások.

Nincs kopás – maximális megbízhatóság.

A szénkefe nélküli motorokban nem kopnak el a szénkefék. Összehasonlítva a hagyományos szénkefés motorokkal, a szénkefe nélküli típusok jóval hosszabb élettartamot garantálnak.

Kompakt kialakítás

Kis motor – nagy teljesítmény.

Mivel a szénkefe nélküli motorok kompaktabb megoldást jelentenek, ezért kisebb méretűek és könnyebbek – ez különösen érvényes a rendkívül könnyű és ergonomikus szerszámgépekre.

Fenntarthatóság.

Spóroljon a költségeken és óvja az erőforrásokat.

Mivel a PurePOWER Brushless motorok hosszabb élettartamúak, ezért a velük működtetett Power X-Change készülékek élettartama is megnő. Ezzel nem csak a költségeit csökkentheti, hanem az értékes erőforrásokat is kíméli.

Garancia

Garantált élettartam

Hiszünk termékeink kiváló minőségében, ezért PurePOWER Brushless motorral felszerelt készülékek esetén 10 év garanciát vállalunk a Power X-Change akkumulátoros eszközök motorjára.

GARANCIA

A PurePOWER Brushless motorokra 10 év garanciát vállalunk.

Hiszünk termékeink kiváló minőségében, ezért PurePOWER Brushless motorral felszerelt készülékek esetén 10 év garanciát vállalunk a PurePOWER Brushless motorokra. 

A garanciakiterjesztés igénybevételéhez egyszerűen regisztrálja a készülékét online. Azt, hogy ez pontosan hogyan működik, az alábbiakban elmagyarázzuk Önnek

PUREPOWER BRUSHLESS

Szerszámgépek és kerti készülékek

Akkumulátoros fúró-csavarozó

TE-CD 18/50 Li BL-Solo

Akkumulátoros kézi körfűrész

TE-CS 18/190 Li BL-Solo

Akkumulátoros fúrókalapács

HEROCCO 36/28

Egyetlen akkumulátor a maximális teljesítményért.

1 akkumulátor már több mint 300 készülékhez a műhelyben, kertben, szabadidős projektekhez és otthoni munkákhoz.

Mindegy, hogy szénkefe nélküli akkumulátoros fúrókalapácsra vagy fűnyíróra van szüksége
- a Power X-Change akkumulátor mindig, minden körülmények között megállja a helyét.