Akku
18V 3,0 Ah Power-X-Change 2
Cikkszám:4511341EAN: 4006825590593
einhell-accessory-battery-4511341-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511341-productimage-001
Akku

18V 3,0 Ah Power-X-Change 2

Cikkszám: 4511341 EAN: 4006825590593
  • Univerzálisan felhasználható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez
  • Maximális biztonság az Einhell proaktív akkumulátorfelügyeleti rendszerének köszönhetően
  • Hosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révén
  • Nincs mélykisülés a kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően
  • Valamennyi paramétert a legmodernebb alkatrészek ellenőrzik
  • Folyamatosan ellenőrizhető töltöttségi szint a 3 darab LED-nek köszönhetően
  • Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően
  • Kényelmes használat a süllyesztett fogantyúk révén
További információk
Kevesebb információ megjelenítése
einhell-accessory-battery-4511341-productimage-001
Termék leírása

Az Einhell 18 V 3,0 Ah lítium-ion akkumulátora nélkülözhetetlen segítőtárs azoknak a kertészeknek és ezermestereknek, akik még csak most ismerkednek az Einhell nagy teljesítményű Power X-Change rendszerével. Szerezzen be még egy akkumulátort Power X-Change technológiával készült kerti gépéhez vagy szerszámgépéhez - így mindig lesz elegendő tartalék energia a hosszabb munkákhoz. A mutlifunkcionális és kombinálható akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez felhasználhatja. mindegy, hogy kerti gépeket vagy szerszámgépeket kell üzemeltetnie, az akkumulátor valamennyi PXC készülékkel kompatibilis. A sorozat töltőkészülékeit is úgy tervezték, hogy minden PXC akkumulátort fel lehessen velük tölteni. Ha egyetlen akkumulátort és töltőkészüléket használ valamennyi készülékéhez, akkor nem csak a költségeit csökkentheti jelentős mértékben, hanem a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. Az Einhell proaktív akkumulátor felügyeleti rendszere maximális biztonságot szavatol a 18 V 3,0 Ah Power X-Change akkumulátor használata közben. Az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbodik. A fő működési paramétereket folyamatosan ellenőrzik a legmodernebb technológiával készült alkatrészek. Nincs mélykisülés, így a kiváló minőségű lítium-ion cellákból álló akkumulátort bármikor feltöltheti anélkül, hogy károsodna - bármilyen legyen is a töltöttségi szintje. A háromfokozatú LED töltöttségi állapot jelző valós idejű információt ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően. Az akkumulátoron található süllyesztett fogantyúnál fogva egyszerűen és gyorsan lehúzhatja az akkumulátort a készülékekről.

Műszaki paraméterek

Egyenáram18 V
Akkumulátor kapacitása3000 mAh
Max. teljesítmény900 W
Akkumulátorok száma1 Pieces
Vegye fel a kapcsolatot az Einhell ügyfélszolgálatával! Várjuk termékinformációkkal, alkatrészekkel és javításokkal kapcsolatos kéréseit.Terméktámogatásunk készséggel áll rendelkezésére a termék megvásárlása előtt, a vásárlási folyamat közben, és azt követően is.

Vásárlói vélemények

Az Einhell - a „Megerősített vásárlás” eseteit kivéve - nem biztosítja, hogy a közzétett vélemények olyan fogyasztóktól származnak, akik ténylegesen használták vagy megvásárolták a termékeket.